Advisory board

Advisory board: Når du vil have professionel sparring​

Kunne du tænke dig at få dit eget team omkring dig, som du kan sparre og udvikle med – så kan et Advisory Board være en god mulighed for dig og din virksomhed.

Med et Advisory Board får du mulighed for at få samlet 2–6 kompetente personer, der kan guide og rådgive dig indenfor de områder, du gerne vil have udviklet og styrket i din virksomhed. Jeg tilbyder denne ydelse til virksomheder i hele Danmark, så hold dig ikke tilbage, hvis du mener, din forretning har brug for ekstra sparring.

Hvad laver et Advisory Board?

Et Advisory Boards fornemmeste opgave er at bidrage til vækst og udvikling af din virksomhed. Advisory Boardet blander sig ikke i selve kontrollen og den daglige ledelse af din virksomhed, men bruges mere i tematiserede problemstillinger til fælles drøftelse og løsning.

Desuden kan et Advisory Board være et godt alternativ til en professionel bestyrelse. I et Advisory Board får du nemlig en række ”mentorer”, som løbende hjælper og sparer med dig som virksomhedens ejer eller leder i et helikopterperspektiv vedr. produktudvikling, nye markedsområder, salg, markedsføring, vækst, økonomi osv.

Ekstern sparring er essentiel for en virksomhed og kan gøre den forskel på, om din virksomhed når sine mål og vækster kontinuerligt.​

Sådan kommer vi i gang

Samarbejdet starter altid med et møde, hvor de overordnede mål drøftes. Her kommer vi bl.a. ind på følgende områder:

  • Formål for Advisory Boardet og forventningsafstemning om de forventede resultater
  • Ønsker til sammensætning af Advisory Board, herunder de enkelte medlemmers fag- og ansvarsområder
  • Konkretisering af handleplan for Boardet
  • Fastlæggelse af mødefrekvensen mv.

Som facilitator for Boardet, så søger jeg for at finde og kontakte de rigtige Board-medlemmer, sikre mødeindkaldelser, mødedagsordener, mødestyring, referater, opfølgninger og sikre opfyldelse af fælles mål og forpligtelser.

Kontakt mig for kompetent sparring

Skal jeg være med til at løfte din virksomhed – i fællesskab med dig og andre erfarne fageksperter? Så kontakt mig med det samme. Du er også altid velkommen til at henvende dig til mig med spørgsmål vedr. mine priser og øvrige ydelser.

Jeg kan fanges på telefon (+45) 51 59 69 81 eller e-mail frank@borch-olsen.dk og desuden via kontaktformularen her på hjemmesiden. Jeg vender altid hurtigt tilbage på mine henvendelser.​

”If you can dream it – you can do it”
– Walt Disney

Aftal møde med mig

Det skulle glæde mig at høre fra dig. Jeg afsætter gerne tid af til et møde, hvor vi sammen kan kigge på mulighederne for et samarbejde.

Projekter