Bestyrelsesposter

Nuværende bestyrelser

Formand for AQUA Akvarium og Dyrepark

AQUA Akvarium og Dyrepark formidler viden og oplevelser om natur, miljø og kultur ved de ferske vande i Danmark og er samtidigt et nationalt omdrejningspunkt for formidlingen af nævnte.

AQUA er Nordeuropas største Ferksvandsakvarium og har en stor skøn park med dyreanlæg og aktiviteter for Børn og Voksne. Med over 2,5 mio. gæster siden åbningen i 1993 har AQUA Akvarium og Dyrepark slået sig fast som Søhøjlandets TopAttraktion.

Formand for Ferskvandscentret

Ferksvandscentret er sammen med AQUA et nationalt center for vandmiljø, der på baggrund af de naturlige omgivelser, mange faciliteter og et højt kvalitetsniveau danner ramme om erhvervsaktiviteter, uddannelse, formidling og forskning. Over 40 virksomheder har etableret sig på centret, hvor der er ca. 500 arbejdspladser.

Vejlsøhus Hotel- & Konferencecenter

Vejlsøhus Hotel- & Konferencecenter er en del af Ferskvandscentret og er et populært kursus- og konferencecenter med en markant miljøprofil. Vejlsøhus har også en række Sport & Outdooraktiviteter ligesom Vejlsøhus tilbyder en række oplevelser i samspil med naboen AQUA.

Gl. Skovridergaard

Gl. Skovridergaard er et moderne Hotel & Konferencecenter med 65 værelser og plads til 320 konferencegæster.

Gl. Skovridergaards konferencefaciliteter er klassificerede af Horesta, og har branchens højest opnåelige fem stjerner på de fysiske faciliteter. Gl. Skovridergaard er forpagtet af Ferksvandscentret siden 2015.

Næstformand i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold A/S

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er et af Danmarks bedste håndbold hold. Klubben vandt sit første danske mesterskab i 2016 og har de sidste 10 år ligget i toppen af Håndboldligaen og spillet internationalt i både Champions League og EHF Cup’en.

Formand for EliteSilkeborg

EliteSilkeborg er et eliteAkedemi der har til formål, at skabe synergi i klubbernes talent- og Collegetilbud og uddannelsernes rammer for unge idrætstalenter. Derudover tilbydes der gennem eliteSilkeborg hjælp og vejledning til bolig, træning, behandling, coaching, ernæring og meget mere.

EliteSilkeborg har sammen med Silkeborg Kommune og TeamDanmark det mål, at være med til at udvikle flere professionelle idrætsudøvere på seniorniveau, så der i fremtiden ses flere ”Silkeborgbørn” på de danske landshold i jagten på medaljer ved diverse EM, VM og OL.

Formand for Bango A/S

En af Danmarks største specialist butik indenfor døre, vinduer og porte.

Har mere end 5.000 varer på lager til øjeblikkelig levering. Salget understøttes af webshop og den 5.000 m2 store butik i Thorning i midten af Jylland.

Formand for HandelSilkeborg

HandelSilkeborg er en Handelsforening der arbejder for, at sikre Silkeborg et aktivt, levende handelsliv i attraktive natur- og byomgivelser. Målet er, at Silkeborg forbliver en af Danmarks mest markante, spændende og velfungerende handelsbyer.

HandelSilkeborg og foreningens udvalg øger kundestrømmen til byen ved hjælp af planlægning, markedsføring og afvikling af events og begivenheder samt udvikling af nye strategiske tiltag.

Bestyrelsesmedlem i Midtjyllands Avis

Midtjyllands Avis er landets 6 ældste avis som i dag er en del af en større medievirksomhed, som desuden udgiver distriktaviserne Ekstra Posten og Kjellerup Tidende samt internetportalen Silkeborg.dk. Desuden driver man radiostationerne Radio Silkeborg og Radio Alfa.

Bestyrelsesmedlem i SLS A/S

Salten Langsø Skovadministration A/S (SLS A/S) er et driftfællesskab af 70 skovejere.

SLS A/S’ formål er, at sikre medlemmerne en robust og god skovforvaltning med udgangspunkt i de enkelte ejendommes målsætning. SLS A/S sikrer endvidere sikkerhed for afsætning og stor brede i serviceudbud tilgængelig for ejendommene, herunder administration af skovejendommene.

Formand for Silkeborg Business

Silkeborg Business er Danmarks største erhvervsforening med over 100o virksomheder/medlemmer fra hele Silkeborg og omegn.

Vi har en ambition om at skabe den erhvervssucces, der gør det til det bedste sted at drive virksomhed i Danmark

Tidligere bestyrelser

Bestyrelsesmedlem i Midttrafik i perioden 2010 -2017

Midttrafik er et trafikselskab, der dækker Region Midtjylland. Midttrafik blev etableret som følge af strukturreformen.

Midttrafik ejer Aarhus Sporveje Busselskabet, og aktiemajoriteten i Midtjyske Jernbaner.

Byrådsmedlem i Silkeborg Kommune i perioden 2006 – 2017

Byrådsmedlem af Danmarks 10 største kommune og har i perioden haft forskellige erhverv som Viceborgmester, Udvalgsformand samt haft forskellige bestyrelsesposter som repræsentant for Silkeborg Byråd og Kommune.

Bestyrelsesmedlem i InnovationSilkeborg

InnovationSilkeborg er en forening, der medvirker til at skabe vækst og udvikling via innovation i Silkeborg-området.

Det gøres primært ved, at udbrede innovationskulturen, være katalysator for vækstsamarbejder og medvirke i strategiske udviklingsprojekter.

”If you can dream it – you can do it”
– Walt Disney

Aftal møde med mig

Det skulle glæde mig at høre fra dig. Jeg afsætter gerne tid af til et møde, hvor vi sammen kan kigge på mulighederne for et samarbejde.

Projekter