Coaching

Personlig coaching: Find motivationen og glæden igen

Hvad skal der til for at leve et liv, hvor du er den bedste udgave af dig selv og når dine mål? Det er hvad jeg som personlig coach vil hjælpe dig med.

Et forløb med personlig coaching kan være den motivationsfaktor, der skal til for, at du sikrer optimal trivsel i hverdagen – og får mest ud af det potentiale, du som menneske besidder. Min erfaring er, at coaching er effektivt, motiverende og energiskabende.

Jeg tilbyder mine forløb med personlig coaching til både private og virksomheder i Silkeborg, Aarhus, Viborg, Herning, Skanderborg og hele Danmark. Du kan læse mere om mine priser længere nede på siden.

Hvordan kan en personlig coach hjælpe?

Fornemmer du tiltagende frustration i dit liv, mental træthed eller blot manglende energi og glæde, vil personlig coaching hjælpe dig til at forstå din situation bedre, skabe overblik og indsigt i, hvad du nødvendigvis skal handle på for at ændre situationen.

Når du som person unødigt får nogle udfordringer i dit liv eller ønsker et bestemt mål, er det min erfaring som personlig coach, at dine tanker ofte er bundet op af et bestemt mønster eller strategi.

Mit virke som personlig coach hjælper ikke blot med at bryde gamle mønstre og strategier, men erstatter dem med positive og gavnlige valg. Disse mønstre bliver herefter gennem øvelser og vores samarbejde integreret som vaner, så du automatisk vælger de nye mønstre for at løse dine udfordringer eller opnå dine mål.

Sådan kommer vi i gang med personlig coaching

Første session foregår som en almindelig samtale, hvor jeg stiller dig en del reflekterende spørgsmål, og vi laver en plan for, hvordan du kommer i gang med det første skridt på vej til dine mål.

For at få det fulde udbytte af coachingen, er det vigtigt, at du forbereder dig på første session.

Det gør du ved, at du afsætter god tid (ca. ½ – 1 time) inden sessionen, hvor du grundigt overvejer:

  • Hvad ønsker jeg at få ud af coaching forløbet?
  • Hvilke udfordringer har jeg i forhold til at opnå mit mål?
  • Hvilke løsningsmuligheder ser jeg allerede?

Send meget gerne dine tanker til mig inden mødet, så når vi langt allerede ved første session – men vi skal nok i fællesskab nok nå i mål med dine ønsker.

Kontakt mig og tag første skridt mod en ny hverdag

Kan du nikke genkendende til nogle af de udfordringer, jeg har beskrevet? Så kan jeg som personlig coach sandsynligvis hjælpe dig med at tage styringen tilbage i dit liv og skabe en positiv og konstruktiv udvikling. Hvis du har spørgsmål til personlig coaching eller de forløb, jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan bestille tid hos mig både telefonisk og via e-mail – og naturligvis gennem kontaktformularen her på siden. Fang mig på telefon (+45) 51 59 69 81 eller e-mail frank@borch-olsen.dk.​

Priser

Priser
1 session
Erhverv (ekskl. Moms)
kr. 1.200 – á 90 min.
Privat (incl. moms)
kr. 600 – á 60 min.
Priser
5 sessioner
Erhverv (ekskl. Moms)
kr. 6.000
Privat (incl. moms)
kr. 2.800
Priser
10 sessioner
Erhverv (ekskl. Moms)
kr. 10.000
Privat (incl. moms)
kr. 5.000

”If you can dream it – you can do it”
– Walt Disney

Bestil coaching hos mig

Jeg tilbyder coaching til både privatpersoner og virksomheder, og styrker effektivt det enkelte menneskes ressourcer med henblik på at nå fremtidige mål.

Projekter